25 d'abril de 2024

Quatre espais disponibles al Mercat Municipal de Manlleu

L'Ajuntament proporcionarà tota la informació dels drets de les concessions administratives

elter.net 25 de setembre de 2022 a les 11:26
Tres parades preparades per obrir i una on caldria fer reformes

El Mercat Municipal de Manlleu disposa de quatre espais lliures, tres parades llestes per obrir i una on caldria fer reformes o adaptacions.


L’Ajuntament de Manlleu proporcionarà tota la informació dels drets de les concessions administratives d’ocupació d’aquests espais i, si s’escau, el canvi d’activitat o article de venda, prèvia sol·licitud a l’ens local i a l’Associació de Comerciants del Mercat.


Els espais disponibles són: la parada número 13 (8,57 m2), la parada número 15 (17,22 m2), la parada número 7.2 (14,49 m2) i la parada número 16 (13,37 m2).


Habitualment, les parades i locals del mercat municipal s’adjudiquen a través d’un concurs públic, que atorga una concessió administrativa per un determinat període de temps i un preu que està fixat al plec de clàusules. L’objectiu d’aquesta concessió és l’explotació de l’espai i no la seva titularitat, que continuarà tenint l’Ajuntament.


Per a més informació, es pot contactar amb el servei d’OPE Empresa trucant el 93 851 50 22 o enviant un mail a empresa@manlleu.cat.

Etiquetes:
Economia i empresa