26 d'abril de 2024

Laura Llobet presenta «In Natura» a la sala d'exposicions de Can Puget

Es tracta d'una sèrie fotogràfica dels boscos del Montseny

elter.net 2 d'octubre de 2022 a les 09:36
L'artista captura les textures i el joc d'ombres que es generen en els boscos del Montseny

“In Natura” és la nova proposta que ofereix la sala d’exposicions de Can Puget fins al 30 d’octubre. La mostra, un recull de fotografies dels boscos del Montseny, substitueix les pintures de Pol Peiró, instal·lades a l’espai durant el mes de setembre. Laura Llobet presenta imatges en color, pràcticament sense edició posterior, i peces de caràcter monocromàtiques, en blanc i negre.


L’artista captura les textures i el joc d’ombres que es generen en els boscos del Montseny a primera hora del matí. “In Natura” és una sèrie fotogràfica que, amb una estètica de caràcter melancòlic, mostra aquests efectes lumínics, formes i ambients i els acosta a l’espectador en el seu estat més pur.


Laura Llobet explica que “Mitjançant el millor pla i obturació, procuro acostar-me a la bellesa de les coses senzilles per potenciar-ne el màxim l’expressivitat i la força comunicativa. Amb aquesta exposició espero aportar el meu granet de sorra per tal que tots –començant per mi mateixa– aprenguem a valorar i preservar la natura.


La mostra ja està instal·lada a la sala d’exposicions de Can Puget i es podrà veure fins al 30 d’octubre, de dijous a diumenge, de 18 a 20h. L’entrada és lliure.

Etiquetes:
Cultura