26 d'abril de 2024

L'activitat Hora del Conte porta a la Biblioteca Municipal de Manlleu «Els colors de l'Àfrica»

Aviat es farà una nova sessió del club de lectura De tot una mica on es comentarà la novel·la «La casa de los espíritus»

elter.net 3 d'octubre de 2022 a les 08:23
Consulta tota la programació a bibliotecamanlleu.cat

Les educadores Núria Moles i Clara Marí, de l’Escola Bressol Els Picarols de Manlleu, seran les encarregades de conduir l’activitat de l’Hora del Conte prevista per demà a les 18h. La Biblioteca Municipal de Manlleu proposa la lectura del conte d’Anna Obiols i Subi, “Els colors de l’Àfrica”.


Un cop feta la narració oral, s’ha preparat un taller on els menuts exploraran la màgia del conte. L’activitat està adreçada a infants de 0 a 3, és gratuïta, però les places són limitades.


La setmana següent, el dilluns 10 d'octubre a les 18h, tindrà lloc una nova trobada del club de lectura De tot una mica, on es comentarà la novel·la "La casa de los espíritus" d’Isabel Allende. L'activitat, dirigida a les persones inscrites al club, anirà a càrrec de l'exprofessora, Anna Piella.


Podeu consultar tota la programació, serveis, el fons local i els pòdcasts de la Biblioteca Municipal de Manlleu BBVA en aquest enllaç. Les inscripcions es poden fer presencialment a la biblioteca, que està ubicada al carrer del Pont de Manlleu, o trucant al 93 851 14 86.

Etiquetes:
Cultura