25 d'abril de 2024

La Cobla Sant Jordi - Ciutat de Barcelona i Albert Guinovart se sumen al 32è Cicle de concerts de Manlleu

La proposta està organitzada per l'associació Amics de la Música de Manlleu i l'Agrupació Sardanista Manlleuenca

elter.net 4 d'octubre de 2022 a les 08:27
Cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona ha actuat diverses vegades a Manlleu | elter.net

El Teatre Municipal de Manlleu acollirà aquest dissabte 8 d’octubre a les 21h el concert a càrrec de la Cobla Sant Jordi – Ciutat de Barcelona i Albert Guinovart. L’actuació, organitzada per l’associació Amics de la Música de Manlleu i l’Agrupació Sardanista Manlleuenca, s’emmarca dins el 32è Cicle de concerts de Manlleu.


Durant el concert, s’interpretaran peces de Manuel Oltra i Ferrer, Enric Morera i Viura i del mateix Albert Guinovart Mingacho, pianista i compositor. Sota la direcció de Marcel Sabaté, la Cobla Sant Jordi – Ciutat de Barcelona omplirà de música cada racó del Teatre Municipal. La formació ha manifestat sempre la voluntat ferma d’atendre la música de concert i ha tingut una presència reiterada a diversos festivals internacionals.


Les entrades ja estan a la venda i es poden adquirir trucant al 93 851 51 76. Tenen un preu de 10 euros pels socis de les dues entitats organitzadores i de 15 euros per a la resta. L’acte rep la col·laboració de l’Ajuntament de Manlleu, la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, la Fundació Antiga Caixa Manlleu, BBVA, Feixas Aulet, Fundació Girbau i Novatilu.

Etiquetes:
Cultura