25 d'abril de 2024

L'Ajuntament ha contractat 12 persones durant aquest any en el marc del Programa Treball i Formació

Les dotze estan ubicades a diferents projectes i equipaments municipals fins al maig del 2023.

elter.net 5 d'octubre de 2022 a les 15:15
Oficina de Promoció Econòmica | elter.net

L’Ajuntament de Manlleu ha contractat dotze persones durant aquest any en el marc del Programa Treball i Formació. El Programa, que es va iniciar aquest mes de juny, pretén millorar l'ocupabilitat de persones amb especial dificultat d'accés al món laboral amb una jornada completa durant un any.


Les dotze persones estan ubicades a diferents projectes i equipaments, com ara les escoles municipals, el pavelló, el Mercat Municipal de Manlleu, el Lab Manlleu, la piscina, la deixalleria, l’edifici Can Puget i la brigada municipal, fins al maig del 2023.


A més, compten amb l’ajuda d’una tècnica municipal que vetlla perquè puguin millorar les seves competències personals i transversals. Aquest acompanyament individualitzat s'adaptarà a les característiques i necessitats de cada persona i s’oferirà formació complementària, si s'escau.


Els requisits per accedir al Pla d’Ocupació eren tenir 52 anys o més, ser persones aturades i inscrites al Servei d’Ocupació de Catalunya, destinatàries de renda garantida de ciutadania, o persones en risc de caure en atur de llarga durada.


El programa està cofinançat per l'Ajuntament de Manlleu i la Generalitat de Catalunya.

Etiquetes:
Economia i empresa