25 d'abril de 2024

Dilluns es començaran a repartir els kits domèstics per al Porta a Porta

S'ha dividit Manlleu per zones i es repartiran durant tres setmanes, del 10 al 29 d'octubre.

elter.net 6 d'octubre de 2022 a les 13:08
Del 10 al 29 d'octubre es repartiran els kits domèstics pel sistema de recollida porta a porta

Manlleu farà el proper dilluns un pas més cap a la implementació del sistema de recollida de residus Porta a Porta, i és que a partir del 10 d’octubre a les 14 h del migdia ja es podran recollir els kits domèstics per poder seguir de forma correcta el nou sistema, el qual s’implementarà a partir del dimarts 1 de novembre. No obstant això, per evitar cues i esperes s’ha dividit la ciutat per zones i el repartiment dels kits es farà al llarg de tres setmanes, és a dir, del 10 al 29 d’octubre. Per aconseguir els cubells, caldrà anar al local que hi ha ubicat al Passeig Sant Joan, 150.


Els kits  inclouen un cubell gris per a l’orgànica i la resta, un cubell airejat marró per a l’orgànica, un magnètic amb el calendari del porta a porta, un paquet de bosses compostables, un clauer d’accés a les àrees d’aportació puntual, un embut per recollir l’oli i un butlletí informatiu sobre aquest nou sistema de recollida de residus.


A partir de l’1 de novembre, doncs, el Porta a Porta s’ampliarà a l’àmbit domèstic després que abans de l’estiu es comencés a aplicar ja en els comerços.

Etiquetes:
Societat