27 d'abril de 2024

L'Ajuntament signa un conveni amb la Cambra d'Osona per fomentar la innovació i l'emprenedoria

Les empreses usuàries del Lab Manlleu podran fer ús dels serveis i espai HUB cambraDigital.

elter.net 7 d'octubre de 2022 a les 14:37
L'Ajuntament i la Cambra d'Osona han signat avui l'acord | elter.net

L’Ajuntament de Manlleu ha signat aquest divendres al migdia un conveni amb la Cambra d’Osona amb el qual les persones emprenedores, les Startups i Pimes usuàries del Lab Manlleu, espai Coworking podran fer ús del HUB cambraDigital de la Cambra de Comerç de Barcelona (av. Diagonal, 452), i viceversa.


A més de fer un ús de l’espai físic, les empreses usuàries del Lab Manlleu també podran beneficiar-se dels serveis que ofereix el HUB cambraDigital. El president de la Cambra d’Osona, Pere Antentas, ha detallat que la Cambra de Comerç "aportarà tots els seus serveis perquè és una entitat consolidada que té serveis d’internacionalització, d’exportació, de formació, de digitalització, és pont de moltes ajudes que venen del servei públic... aportarà tot l’entramat de serveis i prestacions públiques que hi ha”.


Des de l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Manlleu, el regidor Eudald Sellarès ha qualificat de molt positiu aquest acord per a totes les empreses del Lab Manlleu, ja que quan es parla amb les empreses del Lab Manlleu "una necessitat latent és la de teixir aliances amb altres espais que vagin més enllà d’altres coworkings de la comarca que s’assimilen molt al nostre. Un conveni amb un espai amb les característiques que té el de HUB cambraDigital no en teníem cap”.


L’acord entre les dues parts s’ha firmat amb l’objectiu de facilitar ecosistemes d’innovació que ajudin a millorar la competitivitat de les empreses.

Etiquetes:
Economia i empresa