26 d'abril de 2024

12 contractacions a través del Programa Treball i Formació de l'Ajuntament de Manlleu

Aquests Plans d'Ocupació estan ubicats en diferents projectes i equipaments municipals

Elter.net 9 d'octubre de 2022 a les 12:57
La iniciativa busca la millora de l'ocupabilitat dels participants | Fem Xarxa

El Programa Treball i Formació de l'Ajuntament de Manlleu respon a la necessitat de millorar l'ocupabilitat de persones que tenen dificultats per entrar al món laboral amb una jornada completa durant un any. Es va iniciar el passat mes de juny de 2022 i finalitzarà el maig del 2023


Alguns dels requisits que havien de complir les persones demandants eren: tenir 52 anys o més, ser persones aturades i inscrites al SOC, destinatàries de renda garantida de ciutadania o persones en risc de caure en atur de llarga durada. A les persones participants els permet treballar en diverses àrees i serveis de l'Ajuntament de Manlleu. Aquest any es compta amb una tècnica municipal que vetlla perquè puguin millorar les seves competències personals i transversals.


Els dotze Plans d'Ocupació d'enguany estan ubicats en diferents projectes i equipaments: escoles municipals, el pavelló, el Mercat Municipal de Manlleu, el Lab Manlleu, la piscina, la deixalleria, l’edifici Can Puget i la brigada municipal.


La iniciativa busca la millora de la seva ocupabilitat, per tal de facilitar la seva inserció laboral posterior, i complir amb els objectius de treball marcats en totes les accions de capacitació professional que es duran a terme durant la realització del programa en els diferents espais, edificis i serveis municipals i la repercussió social que aquestes actuacions poden tenir en la ciutadania de Manlleu.


Es pretén aconseguir l'apoderament i la capacitació professional de les dotze persones que hi participin, així com la recuperació i millora dels seus hàbits ocupacionals i socials.


El Programa està cofinançat, d'una banda, per l'Ajuntament de Manlleu i, de l'altra, per la Generalitat de Catalunya a través del SOC, el Ministerio de Empleo y Seguridad Social i el Fons Social Europeu.

Etiquetes:
Economia i empresa