27 d'abril de 2024

Sant Bartomeu celebra la segona edició de la Fira de l'Aigua

Després de l’èxit de l’any passat aquest any la fira torna amb un programa semblant.

El Ter 27 de febrer de 2009 a les 17:27
El diumenge hi haurà la fira més comercial i amb múltiples activitats lúdiques.
Sota el títol de PICA, Propostes Innovadores per a la Cultura de l'Aigua, Sant Bartomeu acull aquest cap de setmana diverses propostes lúdiques i formatives per tal de conscienciar sobre l’ús de l’aigua. Les primeres activitats han tingut lloc al CEIP La Monjoia amb ‘La setmana de l'aigua a l'escola’.

Els alumnes han convertit un hort en hort ecològic posat especial atenció amb l’estalvi d’aigua. Després de l’èxit de l’any passat aquest any torna amb un programa semblant. El que no és semblant és el nivell de les reserves d’aigua. Si l’any passat estàvem en període de sequera aquest any la situació és ben diferent.

Prèviament a l’activitat més lúdica del cap de setmana aquest divendres s'ha celebrat una jornada professional dedicada a les "Tecnologies aplicades al cicle de l'aigua en el sector ramader". La part més lúdica de la fira serà el cap de setmana. Del programa en destaca una xerrada amb el meteoròleg de Tv3, Toni Nadal o una caminada amb el biòleg Marc Ordeig al Torrent de la Tuta.

El diumenge hi haurà la fira més comercial amb estands d’empreses privades, administracions públiques, entitats i empreses de St. Bartomeu i també parades d’artesans. També hi haurà trobada de motos clàssiques, trobada de col•leccionistes de plaques de cava, dansa del ventre, concurs de fotografia i diverses exposicions.
Etiquetes:
Cultura