26 d'abril de 2024

El derbi entre l'AEC Manlleu i el Torelló acaba en victòria local (2-0)

L'equip entrenat per Manel Sala suma els primers tres punts de la temporada

elter.net 15 d'octubre de 2022 a les 20:12
Omar i Rafel han sigut els autors de les dianes manlleuenques | AEC Manlleu

L’AEC Manlleu ha aconseguit la primera victòria d’aquesta temporada. El Municipal d’Esports ha acollit aquesta tarda el derbi entre l’equip manlleuenc i el Torelló, acabat de pujar a Primera Catalana (2-0).


El partit ha sigut distret, sobretot durant la primera part. El conjunt entrenat per Manel Sala ha portat la iniciativa i en el minut 17 ha arribat la primera diana obra d’Omar, que ha rematat al segon pal un servei llarg de Jordi Costa. Jugada d’estratègia molt similar al gol de la setmana passada contra el Mollet. Grifell també ha estat a punt de marcar, però la pilota s’ha estavellat al travesser. El Torelló, en canvi, poc ofensiu i sense oportunitats clares davant de porteria.


La segona part ha estat més travada, menys futbol i més faltes. El Manlleu ha apostat per un joc més conservador i el Torelló tot el contrari, ha fet un pas endavant i ha generat un parell d’ocasions perilloses, que no han acabat en res. Quan semblava que el resultat ja no es mouria, ha arribat el segon de Rafel Pérez al minut 93, a través d’un contraatac ràpid.

Etiquetes:
Esports