27 d'abril de 2024

Comencen les votacions per decidir la Paraula de Manlleu

Fins el 8 de novembre, els veïns i veïnes podran decidir quin mot representa més singularment Manlleu.

elter.net 18 d'octubre de 2022 a les 11:06
Cartell de la iniciativa | Òmnium Cultural Osona

Ja estan en marxa les votacions per decidir la Paraula de Manlleu. Des d’avui dimarts 18 d’octubre, fins el 8 de novembre, els veïns i veïnes escolliran democràticament quina és la paraula més característica o que defineix millor la ciutat. Es tracta d’una iniciativa impulsada per Òmnium Cultural Osona a la qual ja hi han participat altres municipis.

Per escollir la paraula, una comissió d’experts ha fet una primera proposta de tres paraules (devesa, canal i esqueis) i ara els veïns i veïnes han de votar. Poden escollir entre aquestes tres propostes o també proposar dues alternatives que creguin més adients per Manlleu. Com a màxim, però, es poden votar dues paraules.

Les votacions es poden fer a través d’internet, al web https://participa.manlleu.cat/ca/, o a les urnes que s’han col·locat als equipaments municipals següents:

-Biblioteca Municipal
-Casal Cívic Frederica Montseny
-Piscina Municipal
-Ajuntament de Manlleu
-Can Puget
-ASVAT

Un cop acabades les votacions, el Ple municipal haurà d’aprovar-ne el resultat, el qual es comunicarà a Òmnium Cultural Osona perquè es pugui procedir a fer la placa identificativa.

Etiquetes:
Societat