25 d'abril de 2024

El Museu del Ter presentarà "Galàxia Manlleu", un nou joc educatiu

És un joc interactiu i itinerant perquè l'alumnat dels centres educatius descobreixi aspectes, racons i històries locals

elter.net 18 d'octubre de 2022 a les 16:15
Cartell del nou joc | Museu del Ter

El Museu del Ter presentarà aquest proper dijous, 20 d’octubre, una nova activitat educativa que portarà per nom “Galàxia Manlleu”. Es tracta d’un nou joc interactiu i itinerant, desenvolupat per l’empresa manlleuenca LUEE, el qual mitjançant la geolocalització portarà als i a les alumnes de primària i secundària dels centres escolars de Manlleu a descobrir aspectes, racons i històries de la ciutat.


El joc els farà recórrer la ciutat de la mà d'uns peculiars extraterrestres que necessiten l’ajuda de l’alumnat per recuperar les diferents parts de la seva nau, escampades per la població després d'un desafortunat accident. Hi haurà 9 punts de geolocalització obligatoris i 16 d’opcionals. A cada punt s’activaran proves amb què s’aconseguiran més o menys punts en funció del temps dedicat.


El disseny del projecte ha comptat amb la implicació i el compromís dels centres educatius de Manlleu, especialment en la definició dels formats, continguts i la dinàmica de funcionament que s’ha adaptat a les necessitats i realitat dels centres. Tot i així, el Museu del Ter ja ha advertit que no es concep Galàxia Manlleu com un projecte ja tancat, sinó que està previst que hi hagi evolucions tecnològiques i de continguts a mesura que es vagi testant gràcies a les valoracions d’alumnes i professorat.

Etiquetes:
Ràdio Manlleu