23 d'abril de 2024

L'AEC Manlleu s'endú un punt de l'enfrontament amb el CEF Bosc de Tosca (3-3)

El conjunt entrenat per Manel Sala ha guanyat gairebé durant tot el partit, però el rival ha aconseguit la remuntada

Elter.net 22 d'octubre de 2022 a les 19:59
Julià i Omar (2) han sigut els autors dels gols manlleuencs | elter.net

La jornada 4 de Primera Catalana ha enfrontat aquesta tarda al CEF Bosc de Tosca contra l'AEC Manlleu. El conjunt entrenat per Manel Sala ha arribat a aquest partit amb una victòria, un empat i una derrota.


Inici lent amb molt joc al mig del camp i poques arribades a porteria. Un xut desviat de Pius Quer ha sigut l'acció més perillosa del primer quart d'hora. Tot i això, la primera rematada del Manlleu entre els tres pals, ha obert la llauna. Centrada d'Aitor al segon pal, cop de cap de Julià i gol (17').A partir d'aquí, l'equip local ha fet un pas endavant i ha creat diverses ocasions perilloses, que no han pujat al marcador. Després d'aquesta devallada, el conjunt visitant ha tornat a agafar embranzida i Omar ha marcat dos gols gairebé consecutius, però el CEF Bosc de Tosca, abans d'acabar el primer temps, ha fet el primer.


La represa ha començat malament pels interessos manlleuencs. Romero ha superat la defensa del Manlleu i ha marcat el segon pel seu equip. Emoció fins al final. L'equip entrenat per Manel Sala ha sortit adormit el segon temps i el rival no ho ha deixat de provar. Malgrat les dificultats, el resultat s'ha mantingut congelat durant molts minuts. També, gràcies a alguna intervenció providencial d'Iván. Tot i això, qui avisa no és traïdor i el final el conjunt rival ha aconseguit empatar el partit mitjançant un xut de Teulines. Primera part del Manlleu i segona del CEF Bosc de Tosca.

Etiquetes:
Esports