26 d'abril de 2024

En Comú Podem Manlleu presenta els primers noms de la llista

Ahir dilluns la formació lila va presentar els quatre primers noms de la llista i els primers eixos del seu programa.

elter.net 25 d'octubre de 2022 a les 09:52
En Comú Podem Manlleu presenta els primers noms de la llista | elter.net

En Comú Podem Manlleu va fer ahir dilluns a la tarda un acte de presentació per anunciar els quatre primers llocs de la llista, a més de donar a conèixer els primers eixos del seu programa. Després de quedar-se sense representació a les eleccions celebrades l’any 2019, en què la formació va aconseguir un 3% dels vots, el partit ha canviat la cara visible.


Quant a noms, Miquel Sánchez serà qui encapçalarà la llista d’En Comú Podem Manlleu, seguit de Raquel Jaén, Joan Ballestar i Mariló Rojas. Miquel Sánchez ja havia sigut regidor de l’Ajuntament de Manlleu anteriorment, fins l’any 2019, per Iniciativa per Catalunya Verds (ICV).


Pel que fa als eixos del programa, la formació assegura que Manlleu “ha perdut molt pes industrial i cal solucionar el problema”. Sánchez va explicar que per ells és molt important “proveir terrenys industrials a les empreses perquè puguin ampliar les seves indústries i apostin per Manlleu”. “No podem perdre el tren que ja vam perdre amb la crisis del tèxtil”, sentencien. Una de les eines principals haurà de ser "fer realitat d'una vegada per totes el polígon del pal del Mas".

Etiquetes:
Política Municipal