25 d'abril de 2024

El ple més llarg de l'any aprova la congelació d'impostos i taxes

Ahir dimarts, 25 d'octubre, el Ple de l'Ajuntament va debatre durant quasi 3 hores els punts de l'ordre del dia.

elter.net 26 d'octubre de 2022 a les 09:56
Una captura del Ple d'aquest dimarts, 25 d'octubre | Ajuntament de Manlleu

El Ple ordinari del mes d'octubre, celebrat ahir dimarts 25 d'octubre, va acabar sent el més llarg d'aquest any 2022. Durant pràcticament 3 hores, es van debatre els diferents punts que es portaven a l'ordre del dia. Un dels que més debat va crear va ser l'aprovació de les modificacions i derogacions de les ordenances fiscals. El debat es va estendre entre totes les formacions polítiques i finalment es va aprovar la congelació de taxes i impostos de cara l'any vinent. A més, es va derogar tant l'ordenança que regula el preu públic per a la cessió d’espais i ús de serveis gestionats per l’oficina de Promoció Econòmica, com la que regula el preu públic per la prestació de serveis i la cessió de material dels equipaments juvenils.


El ple també va servir per renovar el nomenament de Maria Carme Burgaya i Assumpta Pujol com a jutgessa de pau titular i suplent, respecticament. Les dues ja han ocupat el càrrec durant els darrers 4 anys i ara el Ple ha aprovat la seva renovació per quatre anys més.


Una altra aprovació va ser l'adjudicació del contracte del servei del pàrquing i zona blava de la plaça Fra Bernadí a l’empresa Ausa Gestió d’Aparcaments per un període de 8 anys.


Així mateix, el Ple va aprovar per unanimitat la moció que va presentar la CUP Manlleu per impulsar una línia de bus nocturn entre les principals poblacions de la plana de Vic i Barcelona.


Finalment, l'alcalde Àlex Garrido va informar que el regidor Enric Vilaregut reduirà la seva dedicació al 50% a causa d'una tasca que iniciarà al Consell Comarcal d'Osona. Això ha obligat a l'equip de govern a reestructurar-se. La part d'Obres, espais públics i infraestructures l'assumirà el propi Àlex Garrido, i l'àmbit de la comunicació interna i externa recaurà en la regidora Eva Font.


Pots recuperar el Ple sencer a l'enllaç següent:  https://www.youtube.com/watch?v=n_x-RJ4HK44&ab_channel=AjuntamentManlleu

Etiquetes:
Política Municipal