26 d'abril de 2024

Aquest vespre es lliuren els premis Innovacat

A les 19.30 h. a la Colònia Rusiñol, es farà l'acte de lliurament de la 8a edició dels Premis Innovacat.

elter.net 27 d'octubre de 2022 a les 09:29
Empresaris i representants de l'Ajuntament, a la presentació dels premis d'enguany a la Colònia Rusiñol | elter.net

La 8a edició dels premis Innovacat arribarà avui al seu punt culminant amb la gala d’entrega dels premis. Serà amb un acte a dos quarts de vuit del vespre, a la Colònia Rusiñol.


L’acte serà conduït per la periodista Cristina Puig. Enguany, però, es canviarà el format i a l’escenari d’Innovacat hi pujaran 3 membres del jurat que tindran una conversa/debat amb la presentadora parlant d’empresa, innovació i territori. Les persones que participaran d’aquesta conversa seran Joan Font, director general del Grup Bon Preu, Genís Roca, president de Fundacio.cat, i Elisenda Tarrats, professora investigadora i coordinadora de la Unitat d’Emprenedoria de UVic UCC. Tot seguit es passarà al lliurament dels premis i al tancament de l’acte que comptarà amb les intervencions de l’alcalde, Àlex Garrido, i la directora dels Serveis Territorials a la Catalunya Central del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, M. Teresa Clotet.


Després de l’entrega de premis hi haurà un refrigeri que posarà en valor el producte de proximitat, oferint així als assistents un tastet de productes del territori. Aquesta segona part de l’acte, com en anteriors edicions, vol propiciar el fer xarxa entre empreses i la possibilitat que les empreses participants puguin conèixer i compartir una estona distesa amb els membres del jurat i amb altres agents del teixit empresarial osonenc.

Etiquetes:
Economia i empresa