26 d'abril de 2024

LEVEL Trial unificarà les seves escoles en un centre a Manlleu

Josep Maria Sadurní és el responsable de Level Trial, que fins ara tenia escoles a Sant Pere de Torelló i Taradell.

elter.net 27 d'octubre de 2022 a les 10:53
Fotografia cedida per LEVEL Escola de Trial | LEVEL

LEVEL Escola de Trial unificarà les seves dues escoles que tenia fins ara a Sant Pere de Torelló i Taradell, en un únic centre a Manlleu. A partir d’aquest mes de novembre, l’escola dirigida pel manlleuenc Josep Maria Sadurní començarà a oferir les seves classes a un terreny d’uns 15.000m2 ubicat al disseminat la Barraca, a la carretera de Vic a Manlleu, entre l’església de Sant Julià de Vilamirosa i l’EDAR de Manlleu.


L’escola ofereix classes de trial per a tot tipus d’alumnes, des d’iniciació amb alumnes de 4 o 5 anys, fins a joves de 21 o 22 anys que es professionalitzen. A més, també s’obre la possibilitat d’oferir classes particulars a qualsevol persona aficionada al trial, sigui quin sigui el nivell.


A més, Josep Maria Sadurní ha explicat que a curt termini s’espera poder oferir també classes de BTT, per a tots els nivells. Amb això, el centre passarà de ser una escola de trial a esdevenir una escola de ciclisme que oferirà classes en les dues modalitats (trial i BTT). Tot i així, Sadurní reconeix que inicialment s’ha adaptat la zona de trial en aquest nou espai i que més endavant ja es tractarà la bicicleta de muntanya.


Qualsevol persona que vulgui apuntar-se o demanar informació pot entrar a la pàgina web de l’escola o trucar al telèfon de contacte que hi apareix. Avui dia, LEVEL Escola de Trial té aproximadament uns 40 alumnes.

Etiquetes:
Esports