24 d'abril de 2024

Finalitza el període per recollir els kits domèstics pel Porta a Porta, però hi haurà una pròrroga de dues setmanes

Actualment, s'han recollit més del 75% dels kits, més de 6.000 unitats de les 8.400 previstes de lliurar

elter.net 29 d'octubre de 2022 a les 19:45
Els cubells estan associats als habitatges i per això se sap exactament qui no ha passat a recollir-ho | elter.net

El termini per recollir els kits domèstics pel Porta a Porta ha finalitzat aquesta tarda a les 16h, però el punt de recollida, situat al número 150 del Passeig de Sant Joan, es prorrogarà dues setmanes més per a totes aquelles persones que encara no l’han passat a buscar. Actualment, s’ha recollit més del 75% dels kits, més de 6.000 unitats de les 8.400 previstes.


Els cubells estan associats als habitatges i per això se sap exactament qui no ha passat a recollir-ho. Pròximament, s’enviaran uns flyers en català, castellà, anglès i àrab on s’informarà que del 2 al 12 de novembre encara es podran anar a buscar els kits domèstics.


El lot inclou un cubell gris per a l’orgànica i la resta, un cubell airejat marró per a l’orgànica, un magnètic amb el calendari del porta a porta, un paquet de bosses compostables, un clauer d’accés a les àrees d’aportació puntual, un embut per recollir l’oli i un butlletí informatiu sobre el nou sistema de recollida de residus.


La recollida de residus Porta a Porta entra en vigor el pròxim dimarts 1 de novembre. Per aquest motiu, aquesta setmana ja s’han començat a retirar els contenidors de la via pública.

Etiquetes:
Societat