27 d'abril de 2024

Remuntada del CEFS Manlleu davant del Grups Arrahona-Nou Escorial de Sabadell (5-6)

L'equip entrenat per Alberto Cárdenas suma la segona victòria consecutiva i consolida un bon inici de temporada

elter.net 30 d'octubre de 2022 a les 10:41
Els manlleuencs van aconseguir remuntar un partit, que des de l'inici es va complicar | CEFS Manlleu

La tercera jornada de la Lliga Divisió Honor Catalana Futbol Sala va enfrontar ahir al Grups Arrahona-Nou Escorial, desena posició, contra el Club Esportiu Futbol Sala Manlleu (5-6). L’equip entrenat per Alberto Cárdenas va aconseguir remuntar un partit, que des de l’inici es va complicar.


Mal començament pels interessos manlleuencs. Ayoub va empatar el partit (8’), després que Victor Molina obrís la llauna al minut 6. Tot i aquesta ràpida reacció, el conjunt rival va fer dues dianes més en pocs minuts i es va tornar a posar al davant en el marcador.


Lluny d’arronsar-se, els visitants van seguir treballant i, finalment, van arribar els fruits. Dos gols més d’Ayoub, dos d’Azhari i un altre de Vargas, van donar la victòria a l’equip de Manlleu. Emoció fins al final, els locals tampoc van afluixar i fins a l’últim moment van tenir l’oportunitat de sumar. Jordi Delgado va marcar a l’últim minut i els manlleuencs van haver de defensar amb dents i ungles el resultat.


Segona victòria consecutiva del CEFS Manlleu i bones sensacions en aquest inici de temporada. La setmana que ve, el conjunt entrenat per Cárdenas rebrà al Vilamajor, últim classificat.

Etiquetes:
Esports