25 d'abril de 2024

Una gran primera part determina la victòria de l'AEC Manlleu davant el CD Bescanó (4-1)

El conjunt manlleuenc aconsegueix la segona victòria d'aquesta temporada i suma 8 punts

elter.net 30 d'octubre de 2022 a les 18:18
Primera part de l'AEC Manlleu, segona del Bescanó | Marc Lladó

L’AEC Manlleu ha rebut aquesta tarda al CD Bescanó en el partit corresponent a la cinquena jornada del Grup 1 de Primera Catalana (4-1). L’encert dels primers quaranta-cinc minuts ha sigut clau per guanyar el conjunt gironí.

Gran primera part del Manlleu, que des del minut 12 s’ha posat al davant en el marcador. Omar ha sigut l’autor del primer gol, després d’una gran pressió del Manlleu a la sortida de la pilota. El segon, de Vilajosana, a través d’una bona combinació en equip per la banda dreta liderada per Julià. Un error fatal del porter rival, ha propiciat la tercera diana del conjunt manlleuenc, obra d’Omar. En els últims minuts de la primera meitat, el Bescanó ha fet un pas endavant i ha començat proposar coses, però sense èxit.

L’equip local ha hagut d’aguantar l’envestida inicial dels visitants. El Bescanó ha sortit del descans amb una marxa més i ha aconseguit generar alguna ocasió de perill. En aquest segon temps, ha sortit al terreny de joc el nou fitxatge de l’AEC Manlleu, Zaka, que ha protagonitzat diverses arribades. Després d’intentar-ho moltes vegades, el Bescanó ha aprofitat una errada defensiva per fer el seu únic gol (84'). Els últims instants han sigut perillosos, però no ha donat temps de cap més ensurt, però sí, d'una altra celebració. Omar ha firmat un triplet i ha posat la cirereta en el temps afegit.