25 d'abril de 2024

Nou programa d'acompanyament per impulsar les vendes d'empreses agroalimentàries d'Osona i Lluçanès

Es pot presentar candidatura fins al dimarts 8 de novembre i el programa s'iniciarà el 22 de novembre.

elter.net 2 de novembre de 2022 a les 13:03
Les empreses agroalimentàries poden presentar-se al programa

El dimarts 22 novembre arrencarà un innovador programa d’acompanyament per impulsar les vendes de 8 empreses agroalimentàries d’Osona i Lluçanès. Està encarat sobretot a empreses que necessitin crear una estratègia comercial, potenciar l’estratègia de màrqueting digital o també activar contactes amb clients clau del sector ‘Retail’.


El programa inclou sessions de màrqueting estratègic, experts que ajudaran en l’acció comercial pràctica i contactes comercials, 10 hores individuals amb experts de màrqueting digital per definir i aplicar l’estratègia, i trobades de Networking per buscar sinergies entre els participants amb contactes del sector.


Les empreses interessades poden presentar la seva candidatura fins al dimarts 8 de novembre. La selecció de candidatures es resoldrà el dilluns 14 de novembre i el programa s'iniciarà el 22 de novembre.


Les sol·licituds es poden presentar a https://cutt.ly/1NA8yeS.


Aquest programa s'ofereix des del  servei d'assessorament a empreses agroalimentàries coordinat per les entitats públiques d’Osona: Creacció, Consorci del Lluçanès, Consell Comarcal d’Osona, Consorci de la Vall del Ges Orís i Bisaura, Mancomunitat la Plana, Ajuntament de Manlleu, Ajuntament de Centelles, Ajuntament de Roda de Ter, Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà, Ajuntament de Masies de Voltregà, Ajuntament de Sant Pere de Torelló i Ajuntament de l’Esquirol.

Etiquetes:
Economia i empresa