24 d'abril de 2024

L'AEC Manlleu cau davant del Caldes de Montbui i segueix sense sumar victòries fora de casa (4-1)

L'únic gol manlleuenc ha sigut obra de Jordi Costa

elter.net 6 de novembre de 2022 a les 20:08
Poca precisió en defensa i falta de creativitat en atac | AEC Manlleu

L’AEC Manlleu ha visitat aquesta tarda el camp del Caldes de Montbui amb l’objectiu de sumar els primers tres punts fora de casa. Tot i això, el duel entre els dos conjunts ha acabat amb victòria dels locals, que han dominat el partit i han aprofitat cada error defensiu dels manlleuencs (4-1).

La sisena jornada de Primera Catalana s’ha complicat de seguida. El Caldes s’ha avançat en el marcador quan tot just s’havien jugat 10 minuts. Estrada ha sigut el jugador més decisiu de l’enfrontament. Aprofitant errors defensius, ha marcat el primer, el segon i el quart gol per l’equip rival. L’única diana manlleuenca ha sigut obra de Jordi Costa, que ha rematat de cap la pilota a la sortida d’un córner.

El Manlleu no ha estat precís. Hi ha hagut greus errors en defensa i poca creativitat en atac. Tocarà remar per canviar aquesta dinàmica, amb la qual el conjunt entrenat per Manel Sala no aconsegueix victòries fora de casa. La setmana que ve, l’AEC Manlleu rebrà a casa al Figueres i la següent visitarà el camp del Can Gibert.