23 d'abril de 2024

Agenda esportiva del cap de setmana

La nota més destacada és l?equip masculí d?hoquei, que jugarà el primer partit d?OK Lliga plata.

elter.net 11 de novembre de 2022 a les 08:00
Una fotografia del partit de pretemporada a Lloret | Sebas Moncusí

Arriba un nou cap de setmana i els clubs esportius de Manlleu afronten nous compromisos de competició oficial.


El Martinelia CP Manlleu comença nova temporada a l’OK Lliga plata


L’hoquei masculí disputarà aquest cap de setmana el primer partit de la temporada a OK Lliga plata, després d’ajornar anticipadament les tres primeres jornades de lliga. Els manlleuencs visitaran el Shum Frit Ravich aquest dissabte, 12 de novembre, a les 20 h. Fins al moment, els de Maçanet, rivals d’aquesta setmana, han sumat 4 punts en 3 partits.


AEC Manlleu: presentació dels equips i visita del Figueres


En futbol, l’Agrupació Esportiva i Cultural Manlleu farà aquest diumenge la presentació oficial dels equips del club per aquesta temporada. Serà a les tres del migdia i l’esdeveniment precedirà el duel del primer equip, a dos quarts de cinc de la tarda, contra la UE Figueres. Els manlleuencs venen de caure golejats per 4-1 al camp del Caldes. El partit entre Manlleu i Figueres es podrà seguir en directe per Ràdio Manlleu a les 16.30 h.


El CEFS Manlleu jugarà a la pista del FS Sant Cugat


Quant al futbol sala, el Manlleu visitarà dissabte la pista del FS Sant Cugat, que ara mateix està situat en una bona 6a posició a la classificació. Els manlleuencs també han començat bé la temporada i són tercers després de sumar 9 punts de 12 possibles. Els d’Alberto Cárdenas intentaran allargar la bona dinàmica aquest dissabte, a les 19.30 h, a la pista dels santcugatencs.

Etiquetes:
Esports