26 d'abril de 2024

El CP Manlleu perd el primer enfrontament d'aquesta temporada a l'OK Lliga plata

El conjunt entrenat per Quim Casalí i Arnau Casanovas va caure davant del Shum (3-0)

elter.net 13 de novembre de 2022 a les 12:59
Malgrat el resultat final, el partit va ser molt igualat | Sebas Moncusí

Després d’ajornar anticipadament les tres primeres jornades de l’OK Lliga plata, el primer equip del CP Manlleu va jugar ahir el primer partit de la temporada contra el Shum, segon classificat amb 7 punts (3-0). El conjunt manlleuenc no va poder anotar cap gol i va tornar a casa sense sumar cap punt.

Els gols de l’equip de Maçanet van ser obra de Josep Hernandez (2) i Miquel Grau. Malgrat el resultat final, el partit va ser molt igualat. Cap gol durant la primera meitat i no va ser fins a l’últim moment, que es va desencallar l’1 a 0 que s’havia establert des del minut 3 de la segona part.

El pròxim enfrontament del CP Manlleu serà el pròxim dissabte 19 de novembre a les 20h. El partit es jugarà a la pista del Sant Feliu, novè classificat, amb tres punts i quatre partits jugats.