25 d'abril de 2024

L'AEC Manlleu perd a casa contra el Figueres (1-2)

L'equip entrenat per Manel Sala ha estrenat el marcador, però el rival ha aconseguit capgirar el resultat

elter.net 13 de novembre de 2022 a les 19:20
L'únic gol manlleuenc ha sigut obra d'Omar | AEC Manlleu

L'AEC Manlleu se sent molt còmode jugant a casa i això s'ha notat des del principi. El conjunt entrenat per Manel Sala ha dominat l'arrencada contra el Figueres, sòlids en defensa i creant perill des del primer minut.

L'oportunitat més clara d'aquest inici, un xut amb rosca de Grifell, que ha passat fregant el travesser. El Manlleu ho ha avisat i, finalment, ha arribat el primer gol (26'). Bona centrada de Zaca i gran rematada de cap d'Omar, que ha enviat la pilota al fons de la porteria. L'equip visitant ha estat molt desaparegut, però amb poc ha capgirat el partit. Un gol a pilota parada (35') i un altre golàs de Ferrón (38') han decantat el marcador a favor del Figueres (1-2).

En el segon temps, l'equip visitant ha sortit reforçat per les dues dianes fetes abans del descans, però prudent i conservador. El Manlleu ho ha seguit intentant, però el rendiment ha baixat, segurament, a causa de la fatiga. El resultat, molt joc al mig del camp i un seguit d'imprecisions. El més destacat d'aquests minuts, la tornada de Martí Soler al terreny de joc i una gran oportunitat d'Omar sol davant del porter, que no ha aprofitat. En els últims moments de partit, poc joc. Els visitants enviaven la pilota lluny de la porteria i els locals han jugat amb nerviosisme.