26 d'abril de 2024

L'AEC Manlleu continua sense sumar fora de casa i perd contra el Can Gibert (3-2)

El CEFS Manlleu suma cinc victòries consecutives i escala posicions a la classificació

elter.net 19 de novembre de 2022 a les 17:57
Martí Soler ha sigut l'autor del primer gol manlleuenc de penal | AEC Manlleu

L’AEC Manlleu va arribar a la vuitena jornada de Primera Catalana amb ganes de treure’s l’espina de la setmana passada contra el Figueres i amb l’objectiu de sumar la primera victòria fora de casa. Tot i aquestes aspiracions, el conjunt entrenat per Manel Sala va caure derrotat contra un equip que continua invicte a casa, el Can Gibert (3-2).

Poques ocasions durant els primers quaranta-cinc minuts. El conjunt local es va tancar molt bé en defensa i li va posar difícil al Manlleu, que no trobava forats. El Can Gibert es va valer dels contraatacs per generar perill i, precisament d’aquesta manera, va arribar el primer gol. Això va ser just abans del descans i el segon temps no va començar bé pels interessos manlleuencs. Pocs minuts després de la represa, els gironins han ampliat la diferència (2-0). Un penal i un gol per cada banda. En el minut 55, Erik provocava un penal a favor del Manlleu, que Martí Soler transformava en gol. Sis minuts després, el Can Gibert va tenir la mateixa oportunitat i també pujava en el marcador (3-1).

Pius Quer feia el segon pel Manlleu (76), amb una gran rematada de cap, i provocava un segon penal que Soler no va poder convertir. Amb la derrota, el Manlleu es manté a la part mitjana baixa de la classificació i el pròxim diumenge visiten el camp del Parets.

El CEFS Manlleu suma una nova victòria contra l'Horta (3-0)

L'equip entrenat per Alberto Cárdenas es troba en un gran moment de forma i ja suma cinc victòries consecutives a la Lliga Divisió Honor Catalana. L'última va ser ahir contra l'Horta, en quarta posició, en el partit corresponent a la sisena jornada (3-0).

Isaac (2) i Òscar van ser els autors dels gols manlleuencs i Francesc de la Torre, el porter de l'equip local, va acabar el partit sense haver encaixat cap gol. Domini del Manlleu que no va deixar gaires oportunitats a l'equip rival.

D'aquesta manera, el CEFS Manlleu manté una setmana més la ratxa de victòries i se situa en segona posició, després del Terrassa, amb 18 punts.

El pròxim enfrontament serà contra el Vilafant. El duel tindrà lloc el dissabte que ve a la pista del rival.