El CP Manlleu reprèn l'OK Lliga amb una gran victòria contra el Voltregà (2-3)

Derbi osonenc molt igualat i amb dues remuntades

elter.net 19 de novembre de 2022 a les 19:01
Anna Casarramona ha liderat la remuntada manlleuenca | elter.net

El Martinelia CP Manlleu ha tornat a l’OK Lliga Iberdrola, després d’un mes d’aturada a causa del mundial. Ho ha fet per la porta gran, amb una victòria contra un rival històric, el Voltregà (2-3).

El derbi osonenc ha començat amb un gol d’Ona Castellví. Quan tot just s’havien disputat quatre minuts, la jugadora del Manlleu ha sorprès la portera rival des de darrere la porteria. El conjunt visitant ha dominat l’arrencada, però les locals han anat de menys a més i han acabat la primera part per davant en el marcador.

La primera ocasió clara pel Voltregà ha sigut de penal per Paula Vilamala, però Abril Alonso ha sigut capaç d’aturar el xut. L’equip local ho ha avisat i el final ha aconseguit remuntar el resultat abans d’acabar la primera part. Irene Torres i Esther Vistos han sigut les autores dels gols de l’equip entrenat per David Noguera.

Remuntada del Manlleu durant la segona meitat. Anna Casarramona ha liderat l’atac manlleuenc i ha fet dues dianes que han capgirat, de nou, el partit. Malgrat que els dos conjunts han tingut diverses oportunitats clares, el resultat s’ha mantingut igual. Esther Vistos ha fallat un penal i Casarramona no ha pogut convertir una falta directa.

D’aquesta manera, el Martinelia CP Manlleu s’ha endut tres punts importants de la pista del Voltregà i reprèn l’OK Lliga Iberdrola amb bon peu. La setmana que ve, tocarà rebre el Vila-sana, un altre gran equip, que aquesta temporada també lluitarà per guanyar la competició.