26 d'abril de 2024

El Gremi de la Carn torna a premiar un producte de Can Cerilles

La xarcuteria de Manlleu és reconeguda per la seva botifarra catalana

elter.net 22 de novembre de 2022 a les 10:50
La Loreto i en Josep, amb la botifarra catalana de Can Cerilles | Gremi Carn

Els xarcuters i cansaladers de Manlleu continuen rebent reconeixements gràcies als seus excel·lents productes. L’últim a aconseguir-ho ha estat Can Cerilles, que ha rebut una menció especial del jurat per la seva botifarra Catalana.


Ha estat en el marc del premi a la millor Botifarra Catalana, organitzat pel Gremi de la Carn, que ha guanyat una cansaladeria de La Garriga. En aquest concurs hi van participar 25 elaboradors de 18 comarques diferents de Catalunya, entre els quals la xarcuteria manlleuenca Can Cerilles, que va obtenir una de les tres mencions especials que va repartir el jurat. Josep Tarradellas va recollir el diploma i suma un nou reconeixement gràcies als seus productes.


El jurat va tenir en compte, de les botifarres catalanes presentades al certamen, la qualitat interior i exterior, la textura i la mossegada, el gust o l’aroma. Can Cerilles, doncs, suma un nou reconeixement després del primer premi aconseguit en el Concurs Nacional Llonganissa Tradicional tipus Plana de Vic.

Etiquetes:
Societat