24 d'abril de 2024

El CP Manlleu masculí juga el derbi contra el Vic i el CEFS Manlleu mesura la seva confiança

L'AEC Manlleu busca trencar la mala ratxa de resultats a Parets i en hoquei, el CP Manlleu femení rep el Vila-sana

Raimon Roma 25 de novembre de 2022 a les 11:15
Dissabte, derbi osonenc a l'OK Lliga Plata | CP Manlleu

El cap de setmana esportiu a Manlleu s’espera frenètic. Es disputaran partits que estan marcats en vermell al calendari com el derbi en hoquei patins o la revàlida que afronta l’AEC Manlleu.


Aquest dissabte, un dels primers equips a jugar el seu compromís serà el CEFS Manlleu. A partir de les 16:15h, el sènior masculí jugarà a la pista del Vilafant, onzè classificat. Els d’Alberto Cárdenas son tercers amb 15 punts, a tres del líder, el Terrassa, i es troben en una magnífica ratxa de victòries que confien a donar continuïtat. A més, els vallesans i el Girona, els dos primers classificats, jugaran entre ells aquesta jornada.


CP Manlleu-CP Vic: Derbi a l’OK Lliga Plata


Aquest dissabte, a partir de les 20h, es disputarà al Pavelló Municipal d’Esports de Manlleu un dels partits més esperats de la temporada a l’OK Lliga Plata. El CP Manlleu rebrà la visita del CP Vic, en un dels dos derbis osonencs que es disputaran enguany. Els manlleuencs afronten el partit després de perdre dimecres amb el Palafrugell, i encara amb la missió de recuperar els partits que es van ajornar a causa de la disputa dels World Skate Games. El conjunt vigatà, per la seva part, només ha guanyat un dels cinc partits que ha disputat i també necessita els tres punts per mirar amunt a la classificació.


Aquest partit començarà a les 20h, però abans ja hi haurà hagut emocions fortes. El primer equip femení del CP Manlleu rep la visita d’un altre dels grans aspirants a aconseguir l’OK Lliga, el Vila-sana. Les manlleuenques, que dissabte passat van guanyar el derbi a la pista del Voltregà, reben el segon classificat, invicte en les set jornades que s’han disputat fins ara. El partit, que començarà a les 17h, es podrà seguir en directe a Ràdio Manlleu amb la narració de Dionís Crusellas.


L’AEC Manlleu, que encadena tres derrotes consecutives, ha de canviar el xip a Parets


En una situació més necessitada es troba el primer equip de l’AEC Manlleu. Els manlleuencs es troben immersos en una mala dinàmica de resultats i el partit de diumenge a Parets (12h) s’ha convertit en un duel molt important per agafar marge amb la zona de descens i apropar-se a les posicions més privilegiades. Els de Manel Sala encara no han guanyat a domicili i el Parets, que té els mateixos punts que el Manlleu (8), només ha guanyat un partit en vuit jornades. El duel es podrà seguir en directe al canal de Youtube de Ràdio Manlleu i també al 107 FM.

Etiquetes:
Esports