26 d'abril de 2024

L'OPE posa en marxa la seva col·laboració amb l'Associació Sèniors de Catalunya per a l'Orientació del Talent Emprenedor

Representants d'ASENCAT i personal tècnic de l'Ajuntament s'han reunit per definir el conveni de col·laboració

elter.net 26 de novembre de 2022 a les 12:37
Els serveis s'articulen a través de l'experiència i expertesa empresarial dels socis de l'associació | ASENCAT

Representants d’ASENCAT i personal tècnic de l’OPE de l’Ajuntament de Manlleu s’han reunit aquest mes de novembre per definir el conveni de col·laboració. Aquestes trobades també han comptat amb la presència de David Bosch, regidor d’Indústria, Coneixement i Agenda 2030, i Eudald Sellarès, regidor de Promoció Econòmica.


L’Associació Sèniors de Catalunya per a l’Orientació del Talent Emprenedor (ASENCAT) és una entitat sense ànim de lucre, que ofereix serveis d’assessoria, acompanyament, formació i consultoria a projectes empresarials i d’emprenedoria. Els serveis s’articulen a través de l’experiència i expertesa empresarial dels socis de l’associació, formada per empresaris, directius i responsables d’empresa, en la seva majoria retirats.


La col·laboració suposa una oportunitat per l’OPE de l’Ajuntament de Manlleu, ja que complementa i potencia els serveis ja existents en matèria d’atenció a l’emprenedoria i a les empreses. El servei a les persones i empreses de Manlleu es portarà a terme des de la seu a Osona, ubicada al Sucre de Vic.


Actualment, ASENCAT ja dona resposta a diferents projectes a Osona i té la voluntat de continuar estenent el seu servei. Per la naturalesa i vocació de l’entitat, han transmès en tot moment el seu caràcter voluntari i sense ànim de lucre, així com les ganes d’ampliar el nombre d’associats i de col·laboradors en el seu projecte.

Etiquetes:
Economia i empresa