25 d'abril de 2024

El derbi osonenc a l'OK Lliga Plata es decanta a favor del Vic (0-3)

Màxima igualtat en el partit entre el CP Manlleu i el Vila-sana (2-3)

elter.net 26 de novembre de 2022 a les 18:53
En la segona, el Manlleu va generar perill en diverses ocasions, però sense èxit | Sebas Moncusí

El Pavelló Municipal d’Esports va viure ahir un dels partits més esperats de la temporada a l’OK Lliga Plata, el duel entre el Martinelia CP Manlleu i el CP Vic (0-3). Els dos conjunts van arribar a la cita amb una necessitat imperiosa de sumar els tres punts, però la balança es va decantar a favor dels vigatans.


La primera diana no va arribar fins al minut 15 de joc. Pol Mestres va obrir la llauna amb un potent xut de cullera, que va sorprendre Panella. Abans d’anar al descans, Albert Grau va ampliar la diferència amb una rematada des de la frontal de l’àrea (23’). Els visitants ja havien avisat amb un parell d’accions i, finalment, va arribar el gol.


En la segona, el Manlleu va generar perill en diverses ocasions, però sense èxit. Jiménez va firmar ahir un gran partit i es va convertir en un malson pels manlleuencs. En els últims instants, Biel Humà va ser l’encarregat de tirar una falta directa a favor de l’equip local, però no va ser capaç de convertir-la. Gairebé a continuació, va ser el torn del Vic i Gerard Rovira sí que va marcar des dels vuit metres.


 


Exhibició d'Anna Casarramona, que va fer dues obres d'art contra el Vila-sana


La jornada 7 de l’OK Lliga Iberdrola va enfrontar ahir a dos grans titans de la competició, el Martinelia CP Manlleu i el Vila-sana (2-3). La graderia del municipal plena i màxima igualtat dins la pista. Gran exhibició d’Anna Cassarramona, que va haver de fer l’impossible per superar a la portera rival, Anna Salvat.


El Vila-sana es va endur el primer intercanvi de cops. Després d’un seguit d’arribades perilloses pels dos cantons, Valentina Fernández va inaugurar el marcador (22’). Gerro d’aigua freda, però ràpida recuperació; el Manlleu es va llençar a l’atac i l’empat no es va fer esperar. Anna Casarramona va demostrar una vegada més perquè és una de les jugadores més ben valorades de la competició, a través d’un gir ràpid sobre si mateixa i una potent rematada, va fer el primer pel conjunt local (13’).


El conjunt lleidatà va tornar a marcar a l’inici de la segona meitat. Laura Barcons va aprofitar un rebuig que li va anar a parar directament a l’estic per fer el segon (20’). Ona Castellví va protagonitzar diverses ocasions perilloses, però no les va poder transformar. Qui va avisar i no va perdonar va ser la jugadora argentina, Luchi Agudo; que amb un xut potent de cullera va sorprendre Abril Alonso (9’).


Abans d’esgotar el temps, Anna Casarramona va tornar a fer gala de la seva qualitat i amb un gran detall tècnic va marcar el segon del Manlleu. El conjunt entrenat per Jordi Boada no va aconseguir la victòria, però l’espectacle que van oferir els dos conjunts va ser per emmarcar.

Etiquetes:
Esports