L'AEC Manlleu es retroba amb la victòria al camp del Parets (0-2)

El CEFS Manlleu, més a prop de convertir-se en el líder de la Lliga Divisió Honor Catalana

elter.net 26 de novembre de 2022 a les 20:08
Una victòria que dona aire al conjunt manlleuenc | Jordi Albareda

L’AEC Manlleu s’ha desplaçat avui al Municipal Josep Seguer per disputar l’enfrontament contra el Parets, corresponent a la novena jornada de Primera Catalana (0-2). Els manlleuencs s’han retrobat amb la victòria, després de tres partits consecutius perdent.

El Parets s’ha vist superat per un Manlleu, que el minut 23 s’ha avançat en el marcador, en la primera ocasió clara del partit. Pius Quer ha fet una centrada tancada des de l’extrem esquerra, a l’esquena de la defensa, que Roger Alsina ha pogut rematar de primeres. Anteriorment, el minut 19, Pol Pous ha estat substituït per lesió. Omar ha protagonitzat algunes accions de perill, que no han arribat a bon port. L’equip local també ha tingut les seves oportunitats i, fins i tot, un gol anul·lat.

En el segon temps, Omar, que ja havia avisat, ha fet el segon (57’). Alsina ha protagonitzat una gran acció individual, driblant a més d’un contrincant, ha fet l’assistència a Omar i aquest ha empès la pilota al fons de la porteria. Martí Soler no ha pogut convertir un penal en el tercer i dels darrers minuts destaca sobretot la sòlida defensa del Manlleu, que ha aconseguit deixar la porteria a zero per segon cop en aquesta temporada.

El CEFS Manlleu aconsegueix vèncer al Vilafant i suma la sisena victòria consecutiva (2-5)

El CEFS Manlleu ha escalat posicions fins a situar-se a la part alta de la Lliga Divisió Honor Catalana. Després de la victòria contra el Vilafant (2-5), la sisena consecutiva, i l’empat del Terrassa davant el Girona (2-2), els manlleuencs es troben a només un punt del lideratge.

Ahir, el conjunt entrenat per Alberto Cárdenas va visitar la pista del Vilafant per jugar la setena jornada de la Lliga Divisió Honor Catalana. Plaza, Vargas, Isaac i Sala (2) van ser els autors dels gols manlleuencs. David García i Eric Jacobs van fer les dues dianes de l’equip gironí. Gran domini dels visitants, que es van posar per davant en el marcador des del minut 7 de partit.

La setmana que ve, el Manlleu es veurà les cares amb el Malgrat, desè classificat.