27 d'abril de 2024

Mas Corcó i el Serradet de Barneres obren les seves portes amb motiu del projecte «D'on ve el que mengem?»

L'objectiu és fomentar la sobirania alimentària i conèixer l'origen dels productes que ens alimenten

elter.net 29 de novembre de 2022 a les 11:10
La visita a Mas Corcó Pagesos Forners es farà el 17 de desembre

El Cercle Agroalimentari de l’Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central i Mengem Osona organitzen una jornada de portes obertes a Mas Corcó Pagesos Forners i al Serradet de Barneres que s’inclouen dins del cicle ‘D’on ve el que mengem?’.


La més immediata serà la visita a la Teuleria de Corcó de Manlleu, on es produeix blat, pa i brioixeria ecològics de màxima qualitat. La jornada de portes obertes es farà el pròxim dissabte 17 de desembre, a les 11:30h. El principal objectiu de la visita és fomentar la sobirania alimentària, i que tant les persones sòcies de Mengem Osona com la resta de la població sàpiguen d'on ve el que mengen i coneguin les persones que els alimenten. La visita al Mas Corcó serà aquest mes de desembre, mentre que Mengem Osona organitzarà, al mes de febrer, la mateixa visita a la granja d’ovelles amb formatgeria pròpia del Serradet de Barneres.


El cicle està organitzat per l’Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central i Mengem Osona, que forma part del Cercle Agroalimentari. Aquest ofereix assessorament expert per crear, consolidar o transformar projectes d’economia social del món agroalimentari.

Etiquetes:
Societat