25 d'abril de 2024

Els Reis de l'Orient s'establiran durant dos dies a Manlleu

Els dies 3 i 4 de gener els infants de la ciutat podran fer un recorregut pel campament reial i conèixer Ses Majestats

elter.net 2 de desembre de 2022 a les 09:53
La màgia arribarà a Manlleu a principis de gener | Xevi Valls

Un any més, els Reis de l’Orient muntaran el seu campament reial a la plaça Dalt Vila de Manlleu. Tots els infants que vulguin conèixer Ses Majestats ho podran fer els dies 3 i 4 de gener amb un recorregut màgic.


El recorregut pel campament reial durarà una hora i mitja aproximadament i durant la visita, els infants de Manlleu podran conèixer tots els personatges, els patges reials i finalment, els tres Reis de l’Orient, a qui els hi podran donar les cartes, abraçar i conversar. També es podran fer tallers com el pinta cares, el de desitjos o el d’històries màgiques de Nadal. El dia 5 de gener serà el dia “gran”, amb la rua pels carrers de Manlleu dels Reis, que arribaran a la ciutat amb cavalls i carruatges amb regals i sorpreses i 140 patges que els acompanyaran. La rua començarà a les 19h i acabarà a la plaça a les 21h.


Les entrades per visitar el campament reial son gratuïtes i els dies 26 i 27 de desembre, només la gent de Manlleu les podrà adquirir a través del web entrades.manlleu.cat. El dia 27 es podran recollir a Can Puget. El dia 28 de desembre, totes les entrades que sobrin es posaran a la disposició de la gent de fora de la ciutat.

Etiquetes:
Societat