25 d'abril de 2024

Joana Comas es posa el Manlleu a l'esquena, però no és suficient per superar el Fraga (4-3)

Treballada i important victòria del CP Manlleu masculí contra l'Alameda de Osuna (1-2)

elter.net 3 de desembre de 2022 a les 18:41
Joana Comas ha signat l'hat-trick | Sebas Moncusí

Gerro d’aigua freda a l’inici del partit. El Fraga només va necessitar 18 segons per inaugurar el marcador. El Manlleu va anar de menys a més. L’equip local va tenir diverses ocasions perilloses, però no es van transformar en gol. Les manlleuenques van aguantar l’envestida i a poc a poc es van anar trobant més còmodes.

El primer gol de Joana Comas (14’) va ser un clar indicador d’aquesta recuperació. Cinc minuts després, mitjançant un gran detall tècnic, Comas feia el segon. Quan el Manlleu estava en el seu millor moment, el Fraga va tornar a posar l’empat (2-2).

A l’inici de la segona, el conjunt entrenat per Jordi Capdevila es va tornar a posar per davant en el marcador amb dues dianes més, una d’aquestes de penal. En el minut 33, a través d’una falta directa, Comas, imparable, va signar l’hat-trick. Vinyet Flix va tenir l’oportunitat de sentenciar el partit amb una altra falta directa, però no va pujar al marcador.

En els últims instants, el desgast del conjunt manlleuenc es va fer notori i el Fraga ho va aprofitar. Abril Alonso va fer una gran actuació en aquest tram de partit i va evitar que la diferència s’ampliés. El Manlleu esperava la desena falta del Fraga, però no va arribar i el marcador es va mantenir igual.

Els gols de Joan Picart i Marc Rouze donen aire al CP Manlleu masculí, que escala posicions

El CP Manlleu es va haver de desplaçar fins a Madrid per disputar el partit corresponent a la setena jornada de l’OK Lliga Plata. El Colegio Alameda de Osuna, últim classificat, no va posar les coses fàcils a l’equip entrenat per Quim Casalí i Arnau Casanovas, però el Manlleu va aconseguir tornar a casa amb tres punts molt necessaris.

Joan Picart va ser l’encarregat d’obrir la llauna, quan tot just s’havien jugat quatre minuts de partit. Abans d’anar al descans, Marc Rouze va ampliar la diferència amb el segon gol del Manlleu. Les dues dianes donaven una certa tranquil·litat a l’equip visitant, però aquesta sensació es va esvair a l’inici de la segona, quan Carlos Manzano va escurçar la diferència (1-2).

El CP Manlleu va tenir la difícil tasca d’aguantar el resultat sense sumar més faltes, per tal d’evitar la falta directa del rival. Tot i els nervis, el conjunt manlleuenc va aguantar l’envestida de l’Alameda de Osuna i va sumar una important victòria.