26 d'abril de 2024

El CEFS Manlleu segueix imparable

Després de vèncer el Malgrat (9-6), l'equip manlleuenc suma set victòries consecutives

elter.net 4 de desembre de 2022 a les 10:51
De moment, ha sigut el partit amb més gols d'aquesta temporada | elter.net

El CEFS Manlleu va rebre ahir al Malgrat, novè classificat a la Lliga Divisió Honor Catalana, per disputar el partit corresponent a la jornada 8 de la competició (9-6). Els malgratencs van plantar cara, però ja a la primera part, l'equip entrenat per Alberto Cárdenas gaudia d'un avantatge massa àmplia per somiar amb la remuntada.

Festival de gols manlleuencs durant els primers vint-i-set minuts de partit. Isaac, Ayoub, Youssef (2), Moreno, Òscar, Vargas i Sala van fer fins a vuit gols en el transcurs de la primera part i inici de la segona. En aquests mateixos minuts, el Malgrat només havia fet una diana, obra de Marc Vidal. En el segon temps, el conjunt visitant va tenir més encert i va marcar fins a cinc vegades més. Tot i això, la diferència de gols va ser massa gran per girar la truita i un gol en pròpia encara va complicar més les coses (9-6).

Els manlleuencs continuen ampliant la seva ratxa de victòries. Amb la d'ahir, en sumen set de consecutives. Tot i això, l'equip encara no ha assolit el lideratge de la Lliga Divisió Honor Catalana. Una setmana més, la primera posició és pels terrassencs. La setmana que ve, es descansa, però en la següent arribarà el partit més esperat de tota la temporada, el primer contra el segon, el Terrassa contra el Manlleu.