25 d'abril de 2024

Guanyadors i guanyadores de la 41a edició del Concurs de Pintura Ràpida ciutat de Manlleu

Durant l'acte d'entrega de premis també s'ha anunciat la programació de la sala d'exposicions de Can Puget pel 2023

elter.net 8 de gener de 2023 a les 18:17
Les obres presentades es podran veure a la sala d'exposicions de Can Puget | elter.net

La sala d’exposicions de Can Puget ha acollit aquest matí l’entrega de premis de la 41a edició del Concurs de Pintura Ràpida ciutat de Manlleu. El primer premi se l’ha endut Josep Millàs, el segon; Nestor Sanchís, i el tercer, Cristina Martínez. El premi atorgat pel Gremi de Tonis l’ha guanyat Josep Manel Aznar.


La jornada d’avui ha transcorregut de la següent manera: de 8 a 10 s’han segellat les teles dels participants i els artistes han tingut fins a les 13h per acabar les seves pintures. El tema i la tècnica era lliure, però les persones participants havien de plasmar algun indret ubicat dins dels límits i les rodalies de Manlleu. A les 14h s’ha fet l’entrega dels premis a la sala d’exposicions de Can Puget. Els guardons de l’Ajuntament estaven dotats amb 300 euros cadascun i el premi del Gremi de Tonis estava dotat amb 250 euros.


Les obres presentades al Concurs de Pintura Ràpida ciutat de Manlleu es podran veure a la sala d’exposicions de Can Puget del 8 al 29 de gener, de dijous a diumenge de 6 a 8 del vespre. De fet, durant l’acte celebrat avui, Eva Font, regidora de Cultura i Mitjans de Comunicació de l’Ajuntament de Manlleu, i Pol Robles, comissari de la sala d’exposicions de Can Puget, han descobert quines mostres estan previstes durant el 2023.


Durant els pròxims mesos, es podran veure obres d’artistes reconeguts com Joan Solà i Puig, l’exposició col·lectiva de dones artistes “Des del nostre plaer”, les il·lustracions didàctiques d’Emma Morales sobre l’abús infantil, els fotogrames de Lluís Pérez, entre altres. Propostes molt diferents, que cada mes canviaran i giraran entorn de l’actualitat manlleuenca. També, durant aquesta presentació, s’ha entregat un llibret als assistents on hi figuren totes les exposicions que s’han portat a terme durant el 2022.

Etiquetes:
Cultura