26 d'abril de 2024

L'AEC Manlleu enceta l'any amb un empat contra el Lloret (2-2)

El conjunt entrenat per Manel Sala ha firmat un gran partit, però el final se li han escapat els tres punts

elter.net 8 de gener de 2023 a les 20:04
Tot i ser un rival difícil, el Manlleu ha plantat cara | Marina Arisa

El duel entre l’AEC Manlleu i el Lloret, corresponent a la jornada 12 de Primera Catalana, ha acabat en empat a dos, malgrat que els locals han tingut les pocions més clares durant tot el partit. Tot i ser un rival difícil, el Manlleu ha plantat cara i ha estat a punt d’endur-se els primers tres punts del 2023.

Primera part excel·lent. El Manlleu s’ha mostrat sòlid en defensa i insistent en atac. El minut 2 de partit ha arribat el primer pal, un xut des de fora l’àrea de Marc Grifell. Després de provar-ho diverses vegades, l’equip entrenat per Manel Sala ha rebut la recompensa. Roger Alsina ha enviat la pilota al fons de la porteria rival mitjançant un remat de cap (37’).

El Lloret ha tornat del descans amb forces renovades i amb ganes de capgirar el resultat. En l’inici de la segona, els visitants han aconseguit generar molt perill davant la porteria defensada per Iván González i, aprofitant una mala sortida de pilota, han posat l’empat al marcador (49’).

A partir d’aquí, el partit s’ha convertit en un atac i gol constant, però el marcador no s’ha mogut fins al minut 79. El capità del Lloret, Fran, feia el segon i, un minut després, Isaac tornava a igualar el resultat (2-2). Vilajosana ha protagonitzat l’última acció perillosa del partit, però el porter rival s’ha estirat per evitar el gol.