25 d'abril de 2024

Cap de setmana perfecte pels equips manlleuencs

Doble victòria pels equips del CP Manlleu; l'AEC Manlleu guanya a Banyoles i el CEFS Manlleu, a casa contra el Lloret

Raimon Roma 16 de gener de 2023 a les 09:18
El CEFS Manlleu continua en segona posició

Ple de victòries. Aquest cap de setmana, els quatre principals equips sènior de Manlleu han aconseguit guanyar els seus partits i agafen confiança per continuar lluitant pels seus objectius.

L’últim en assolir el triomf va ser l’AEC Manlleu, que aquest diumenge a la tarda guanyava a l’exigent camp del Banyoles (1-2). Una victòria de molt mèrit davant d’un dels equips potents de la categoria i, a més a més, remuntant a la segona meitat. El conjunt banyolí es va avançar en els primers minuts de l’enfrontament amb un gol de Dembo. No obstant això, el Manlleu va dominar i va tenir clares ocasions de gol, però no va ser fins a la primera jugada de la segona meitat quan Pius Quer empataria el duel. Poc després, el pitxitxi Omar anotava l’1 a 2 definitiu. Amb els tres punts, el conjunt entrenat per Manel Sala s’enfila a la vuitena posició, quatre punts menys que el sisè.

El Martinelia CP Manlleu femení és cap de sèrie de la Copa de la Reina

Un dels primers objectius de la temporada, aconseguit. El Martinelia CP Manlleu femení es va classificar matemàticament aquest dissabte com a cap de sèrie per la pròxima edició de la Copa de la Reina. Les de Jordi Boada van superar el Sant Cugat (2-3) i acaben la primera volta de l’OK Lliga en la quarta posició. Una jornada més, les manlleuenques van patir de valent i no van cantar victòria fins al tram final. Dissabte, una diana d’Ona Castellví a sis minuts pel final va decantar el triomf per les d’Osona.

L’equip sènior masculí va calcar, unes hores abans, el resultat del femení. Victòria del CP Manlleu davant el Las Rozas (3-2) que col·loca els d’Arnau Casanovas en quarta posició i en plena lluita per ocupar una de les places d’ascens. Marc Rouze, Sebas Moncusí i Joan Picart van ser els autors dels gols manlleuencs.

El CEFS Manlleu supera el Lloret i es manté segon

Alberto Cárdenas i els seus jugadors continuen defensant la segona posició de la Lliga de Divisió d’Honor de futbol sala. Aquest dissabte, victòria soferta davant del Lloret per 5 gols a 3. Això que els manlleuencs es van avançar amb un 3 a 0 a favor, gràcies a les dianes d’Ayoub, Sergi Vargas i Youssef, però el Lloret va aconseguir acostar-se novament amb el 3 a 2. I, també, posteriorment, amb un resultat de 4 a 3 que es mantindria fins als instants final. A l’últim minut, Sergi Sala sentenciaria pel Manlleu, que suma 22 punts. La setmana que ve, els osonencs es desplacen a la pista del Ciutat de Mataró.