El CP Manlleu agafa velocitat de creuer

L'AEC Manlleu no aixeca cap i encaixa la segona derrota del 2023

elter.net 28 de gener de 2023 a les 19:41
Victòria a la pista del CH Palafrugell

Amb treball d’equip i esforç el Manlleu ha aconseguit consolidar-se entre els aspirants a ascens de l’Ok lliga Plata Sud. El dissabte van aconseguir la tercera victòria consecutiva a la pista del recent descendit, CH Palafrugell (3-7) i ja fa 7 partits que no coneixen la derrota.

Amb superioritat numèrica per una blava a Candamio, va arribar el primer, obra de Rubén Martín. Sebas Moncusí va aprofitar la segona blava que rebien els jugadors del Palafrugell per posar el 0 a 2, i Rouze va fer el tercer abans del descans.

A la segona meitat, Cudi i Picart van ampliar la victòria amb un gol cada un (0-5). El Palafrugell va aconseguir abreujar el marcador a una diferència de tres gols (3-6). El darrer, que posava punt i final a un partit de mèrits dels manlleuencs el marcava Biel Autet a falta de tres minuts. Amb 23 punts el Manlleu es col·loca tercer a una ajustadíssima classificació capdavantera.

Victòria a casa del CP Manlleu femení

El Martinelia CP Manlleu s’emporta els tres punts corresponents al partit de la quinzena jornada de la lliga femenina d’hoquei contra el CH Mataró (7-5) i es refà de la derrota a Cerdanyola el passat dimecres.

El duel ha començat amb un gol per cada equip a pocs instants d’haver donat el tret de sortida. El conjunt manlleuenc ha aconseguit avançar-se amb una diana d’Eli Gurri, però amb una menys a pista degut a la targeta blava que ha rebut Ona Castellví en una disputa, el Mataró ha tornat a posar l’empat el marcador (2-2) quinze minuts abans del descans. I així ha acabat la primera meitat.

A la represa, les manlleuenques han reaccionat i ha vingut un allau de gols per part dels dos equips. En un primer instant, Aina Lleonart avançava les visitants. Llavors, però, ha arribat la reacció manlleuenca. Joana Comas i Ona Castellví han anotat dos gols cada una per posar el 6 a 3 al marcador. El setè, que semblava sentenciar el partit, el marcava de nou Nara López, autora del primer. El tram final del partit el Mataró ha tingut temps d’ajustar el marcador, però el resultat ja no permetia poder-lo revertir.

L’AEC Manlleu perd l'últim partit de la primera volta

Tot i haver començat bé l’any, el Manlleu ha caigut al camp del Granollers (2-0). La remuntada viscuda l’anterior jornada a casa semblava que arrossegava els ànims dels manlleuencs en una primera meitat en la qual el conjunt local ha estat més curós amb la pilota.

El primer gol ha arribat al minut 8 des d’una centrada lateral que rematava Xavi Lao al primer pal. El perill per part del Manlleu han estat en dues finalitzacions des de fora de l’àrea de Grifell i Barniol.

El Granollers, còmode amb la pilota, ha trobat els espais per amenaçar la porteria manlleuenca, protegida avui per Charly, que veia com Èric López culminava una jugada individual al primer pal marcant el segon (2-0) al minut 38 de joc.

A la represa, el Manlleu ha tret caràcter i actitud renovada, però s’ha resistit el gol. La més clara, un remat de cap del darrer fitxatge Toni Rossell que topava amb el pal en la sortida d’un córner. El Manlleu ha generat més però no ha materialitzat. No ha pogut aprofitar tampoc l’expulsió d’Isaac Serna per doble targeta groga al minut 61. Tanca la primera volta amb 17 punts i la setmana vinent hi ha visita el camp del líder. L’equip no li queda una altra que seguir creient i treballant per aconseguir una millor segona volta.