26 d'abril de 2024

L'AEC Manlleu tira d'èpica per guanyar a porta tancada (3-2)

Doble victòria de mèrit pels equips del CP Manlleu

elter.net 11 de febrer de 2023 a les 20:33
Jugadors i afició celebrant el tercer gol de Veli Noguera

Veli Noguera encapçala la victòria manlleuenca amb un hat-trick. El CP Manlleu està en dinàmica ascendent i suma la cinquena victòria consecutiva, contra el recent descendit Alcobendas (4-7). A l’OK lliga Iberdrola, el Manlleu guanya a un rival directe, el Telecable.


Després d’assaltar al líder de la categoria, l’AEC Manlleu va aconseguir la segona victòria consecutiva, guanyant per 3 gols a 2 al Mollet. Veli Noguera, que sortia de suplent substituint al lesionat Pol Pous, va ser el gran protagonista. Amb el Municipal buit, en compliment de la sanció de la federació, l’afició es va apropar a l’exterior del recinte per animar a l’equip. El primer gol del duel arribava al minut 27, amb una falta llunyana que Veli posava al fons de la xarxa. Ja a la segona meitat, al minut 61, Mamadou empatava l’enfrontament pels vallesans.


El Manlleu va aconseguir reaccionar. Veli Noguera, novament de falta directa, marcava el segon pels locals. Tot i així, el Mollet va tenir un penal a favor per una falta comesa per Ivan González, que era expulsat. Reyes empatava des dels onze metres al minut 86. Aleshores va arribar l’èpica. Veli, en temps afegit, marcava el tercer del seu compte personal amb un remat de cap en la sortida d’un córner. El Manlleu alça el vol i suma la segona victòria consecutiva de la segona volta. La setmana vinent descans, i la propera, visita al Torelló.


Nou triomf contundent del CP masculí en una pista complicada (4-7)


En els primers 10 minuts del partit a la pista de l’Alcobendas, el Manlleu es va avançar mitjançant dues faltes directes transformades per Biel Humà. El resultat de la primera meitat es va duplicar amb dues dianes de Marc Rouze. Amb les piles carregades, a la represa arribaven els quatre gols de l’Alcobendas. Abans, però, Sebas havia posat el cinquè. I enmig de la resposta local, Rouze marcava el sisè (4-6). Ell mateix va posar la cirereta del pastís, quan a falta de 40 segons rematant al fons de la xarxa posant el definitiu 4 a 7 al marcador. El Manlleu es col·loca segon a un punt del liderat. El proper partit serà el dissabte 25 de febrer a casa. 


A l’OK Lliga Iberdrola el Manlleu venç al Gijón en un partit ajustat (4-2)


Després de l’ensopegada a la pista del Palau de Plegamans, el Manlleu torna a aixecar-se i reivindica que vol estar a la part alta de la classificació. En un partit ajustat, el duel contra un rival directe com el Telecable Gijón va acabar amb victòria local (4-2).


El Manlleu va anar sempre per davant al marcador. El primer arribava de les mans de Nara López. Resposta instantània del Telecable Gijón que empatava. Ja a la segona meitat, les manlleuenques feien un pas endavant i van ampliar la victòria amb gols d’Ona Castellví i Mireia Codinach (3-1). Tot i que les visitants aconseguien retallar distàncies, Joana Comas marcava el definitiu des del punt de penal.


El CEFS Manlleu encaixa la segona derrota consecutiva i baixa fins a la cinquena posició (2-1)


Cap de setmana nefast pels interessos del primer equip del Club Esportiu Futbol Sala Manlleu. Els d’Alberto Cárdenas van perdre a la pista del Rapid Santa Coloma (2-1) i, juntament amb la resta de resultats, els manlleuencs, moltes jornades després, deixen de ser segons a la classificació i baixen fins al cinquè lloc, això sí, a només un punt dels llocs de privilegi.


En el partit d’aquest cap de setmana, els de Santa Coloma es van avançar 2 a 0 en un partit molt igualat, i Karim va reduir distàncies pels manlleuencs al tram final, encara que va ser insuficient per evitar la derrota.

Jugadores del CP Manlleu al vestidor després de la victòria

El CP Manlleu celebrant la victòria a Alcobendas

Etiquetes:
Esports