L'AEC Manllleu s'emporta el derbi osonenc amb remuntada inclosa

Els dos equips d'hoquei empataven els seus respectius partits

elter.net 25 de febrer de 2023 a les 19:31
El Manlleu toca les posicions d'ascens després dels tres punts. | Foto: Marina Arisa

Després de la setmana de descans, el Manlleu no ha perdut el fil de la dinàmica positiva i aconseguia dissabte la victòria al duel contra el Torelló (1-2). El derbi osonenc va ser molt igualat i el plantejament defensiu per part dels locals va fer que fos difícil trobar espais.

Tot i una primera meitat més densa i sense gols, van arribar aproximacions per part dels dos equips. Una rematada clara de Toni Cao que es passejava per la línia de gol al minut 13. I al minut 18, també amb el cap, tenia la seva ocasió Omar després d’una bona jugada per banda de Pius i centrada de Roger Alsina. I a pilota parada, un remat de Costa al primer pal no trobava porteria. Un Manlleu amb pilota i un Torelló amb bona entrega i esforç en defensa anaven a la mitja part amb empat sense gols al marcador (0-0).

A la segona meitat, i amb el cansament acumulat, van aparèixer els espais i també els gols. Al minut 55 l’ex manlleuenc Pau Franquesa provava un xut des de la frontal que acabava a córner. Una centrada passada al segon pal que despenjava Bernat Torres, Toni Cao acabava marcant un gol que donava forces al Torelló. Tot i així, el Manlleu va insistir. Primer mitjançant un remat de Pius. Després amb un 1 vs 1 d’Omar que aturava Torrejón i acte seguit amb un remat de Toni Rossell. La reacció es materialitzava amb el gol de Grifell en una canonada des de fora l’àrea al minut 71. Finalment, el capità Martí Soler va marcar el gol que culminava la remuntada al minut 85. Amb aquesta ja són 3 victòries consecutives i el Manlleu consolida la millor dinàmica de la temporada.

El CP Manlleu suma un punt que li permet el lideratge

Segueix la bona dinàmica dels manlleuencs, encara que es va resistir la victòria. En un duel de la part alta Manlleu i SHUM es van repartir els punts (2-2). Es van avançar els visitants amb un gol d’Adrià Farré al minut 10 de joc (0-1). Els gironins van aconseguir aguantar el resultat fins al descans amb un joc defensiu contundent.

A la segona meitat, els manlleuencs van sortir amb energies renovades i al minut 1 de joc Biel Autet marcava el gol de l’empat. L’alegria, però, va durar poc. Al cap de dos minuts Sergi Pujol avançava els visitants de nou mitjançant un gol de penal. Tot i que el Manlleu va tenir dues oportunitats des del llançament de falta directa, no va poder transformar-ne cap. A les acaballes, a falta de 2 minuts i mig, Biel Autet tornava a apuntar-se un gol que empatava definitivament el duel (2-2).

A l’Ok lliga Iberdrola, el Manlleu també empata el derbi a l’últim sospir

El derbi osonenc sobre patins entre el Manlleu i Voltregà va ser un partit molt igualat. Tant que no es va poder passar de l’empat amb repartiment d’un gol per a cada equip (1-1). Esther Vistós va marcar per les de Sant Hipòlit passats 10 minuts de joc. Tot i les aproximacions dels dos equips, no es va moure més el marcador fins als últims sospirs de partit. De fet, a falta de 5 segons perquè sonés la botzina Joana Comas va aconseguir empatar el duel amb un gol que manté al Manlleu a la quarta plaça de la classificació.