25 d'abril de 2024

El dia 27 de març s'iniciaran els cursets de natació del tercer trimestre

La Piscina Municipal obre un nou període d'inscripció a partir del 20 de març

elter.net 19 de març de 2023 a les 10:05
Les inscripcions dels cursets comencen el dia 20 de març | Foto: elter.net

L’inici dels cursets de natació del tercer trimestre està previst pel 27 de març. Els cursetistes ja inscrits que no hagin tramitat la baixa abans del 17 de març s’entendrà que reprenen els cursets al 3r trimestre i se’ls girarà automàticament un rebut pel banc. Per les noves inscripcions, el període obrirà el dia 20 de març presencialment a la recepció de la Piscina Municipal.


Les places estan subjectes a les que han quedat lliures. En el moment de la inscripció, els nous cursetistes hauran de portar el DNI, IBAN i abonar 10 € en concepte de reserva de plaça, que en cap cas es retornaran, i 2 € per la targeta d’accés a la instal·lació. L’import restant del curset, es girarà pel banc un cop iniciada l’activitat.


Aquests cursets, oberts a totes les edats en diferents tarifes de preus entre els cursets infantils i els adults, tindran lloc de març a juny a la Piscina Municipal. Els cursetistes queden subjectes a la normativa de la piscina, dels vestidors, nombre d’acompanyants i material necessari.

Etiquetes:
Societat