25 d'abril de 2024

Mercat d'estiu en hoquei patins

El club manlleuenc s'acomiada d'Eli Gurri, Anna Bulló, Sebas Moncusí i Marc Rouze

elter.net 3 de juny de 2023 a les 10:04
Sebas Moncusí posa rumb a un nou equip d'OK lliga.

S’han acabat les temporades pel Club Patí Manlleu i ja ha començat a anunciar els primers moviments en clau entrades i sortides dels equips masculí i femení.


Pel que fa a les sortides, el club s’acomiada d’Eli Gurri, l’actual capitana de l’equip, que ha penjat els patins en aquest final de temporada. Va rebre homenatge al Pavelló Municipal al primer partit del play-off contra el Palau, equip que li va fer el passadís al darrer partit de la seva vida. Seguint en hoquei femení, Anna Bulló no continuarà a les files del CP Manlleu la temporada 2023-24, després d’haver defensat els colors durant tota la seva vida.


Per a reforçar l’equip, doncs, s’ha anunciat l’arribada de Marlena Rubio, jove jugadora de 19 anys que actualment estava a les files del Liceo i és internacional amb la selecció de Brasil. D’altra banda, Blanca Angrill, màxima golejadora de l’Igualada, també vestirà la samarreta del CP Manlleu la propera temporada. Dos bons reforços.


En termes de l’equip masculí, el màxim golejador de l’equip, Sebas Moncusí, obrirà una nova etapa a l’OK lliga, deixant el Manlleu en una temporada per emmarcar a nivell personal i col·lectiu (a falta de la recompensa final d’aconseguir l’ascens). També Marc Rouze farà el salt i deixarà el Manlleu. A falta de confirmació oficial, apunten al Finques Prats Lleida i al Rècam Làser Caldes respectivament. Al seu lloc, és oficial el retorn de Marc Pujadas, un jugador de la casa, que ha estat una temporada a l’Arenys de Munt.

La capitana Eli Gurri penja els patins.

Etiquetes:
Esports