24 d'abril de 2024

«Mou-te pel residu zero!» engega una campanya a Manlleu per reduir la generació de residus

És la 2a edició de la iniciativa i les persones participants poden optar a premis per gastar en comerç local

El Ter 5 de juny de 2023 a les 17:58
La campanya s'allargarà fins al 22 de desembre | elter.net

Manlleu engega la segona edició de la campanya “Mou-te pel residu zero!”, que proposa una sèrie d’accions per prevenir i reduir la generació de residus com la compra amb bosses i envasos reutilitzables, la cuina d’aprofitament o el compostatge casolà entre d’altres.


La campanya es presenta coincidint amb el Dia Mundial del Medi Ambient i amb l’objectiu de promoure la reducció de residus i impulsar el comerç local entre la ciutadania. Es suggereix una sèrie d’accions que els manlleuencs i les manlleuenques poden dur a terme per prevenir i reduir la generació de residus i, en cas de complir-los, els usuaris optaran a guanyar vals de regal per gastar en comerços de proximitat. La iniciativa, que compta amb el finançament de la Diputació de Barcelona, durarà fins al 22 de desembre i combinarà l’impuls d’aquestes accions a través de l’aplicació mòbil Go Zero Waste, amb l’organització de diverses activitats presencials.


Per participar i optar a guanyar els premis, primer cal descarregar l’aplicació al telèfon mòbil. Tot seguit, registrar-se, activar la campanya de Manlleu a l’apartat de reptes i seleccionar-ne tants com es vulgui, a més d’enviar les fotografies per validar que s’està contribuint amb la reducció de generació de residus.

Etiquetes:
Societat