29 d'abril de 2024

Visita d'empreses de Manlleu a les obres del polígon del Pla del Mas

L'objectiu era presentar les característiques d'aquest nou sòl industrial als empresaris

elter.net 20 de març de 2024 a les 12:03
Visita a les obres del nou polígon del Pla del Mas

Una quarantena de persones de diverses empreses de Manlleu i de la comarca van veure de primera mà l’estat de les obres del nou polígon del Pla del Mas, així com conèixer les característiques de les parcel·les en venda.


L’objectiu de la visita d’aquest passat dilluns va ser presentar a les empreses, de primera mà, les característiques d’aquest nou sòl industrial a la comarca, així com veure l’evolució de les obres. 40 persones de 27 empreses de Manlleu i comarca van poder conèixer, primer sobre pla, i després accedint a una part de l’obra, l’estat d’execució de les obres, el projecte de construcció de la ronda Nord, les possibilitats de compra de parcel·les i possibilitats de construcció de naus. 


L’Ajuntament de Manlleu ha posat a la venda per concurs les quatre parcel·les que té en propietat i el termini de presentació d’ofertes finalitza el pròxim dimarts 2 d’abril. La venda d’aquestes parcel·les permetrà construir la ronda nord, que facilitarà l’accés al polígon i aconseguirà reduir la circulació de vehicles pesants pel centre de Manlleu. Després de la visita, els assistents van aprofitar l’espai per fer “Networking” i compartir aspectes de la trobada i altres temes empresarials.

Etiquetes:
Economia i empresa