25 d'abril de 2024

Sant Sadurní encara no ha rebut confirmació de la identitat de la noia enterrada al cementiri municipal

L'Ajuntament va cedir un espai del cementiri per donar un tracte 'digne' a la noia

El Ter 20 de març de 2009 a les 13:39
L'aspecte de la làpida on està enterrada la noia
L'Ajuntament de Sant Sadurní d'Osormort no té encara constància oficial que el cadàver de la noia que hi ha enterrada al nínxol número tretze del cementiri municipal sigui el de la jove russa Maria Velselova.

Tot i que ara fa més d'un mes van transcendir que les investigacions de la Interpol van determinar que la noia assassinada el 27 de febrer de l'any 2005 pel camioner alemany Volker Eckert era Velselova, els titulars del cementiri on està enterrada no han rebut cap tipus d'informació, segons ha confirmat l’alcalde del municipi, Enric Riera.

L’alcalde explica que tan bon punt els ho comuniquin posaran alguna 'placa o làpida' amb el seu nom on quedi 'constància' de la identitat de la persona enterrada en aquest nínxol. L'Ajuntament va cedir aquest espai del cementiri per donar un tracte 'digne' a aquesta noia que exercia la prostitució i que va ser trobada morta als vorals de l'Eix Transversal.

Una làpida blanca amb dos rams de flors a la part superior és l'aspecte que presenta el nínxol número tretze. Les flors les hi ha portat algun veí colpit per la mort de la noia l'any 2005. Enric Riera recorda aquell fet com a 'molt lamentable'. Maria Velselova esta enterrada a Sant Sadurní d'Osormort perquè és en aquest terme municipal on el seu assassí confés va abandonar el cadàver. El cas de la mort de la noia russa no arribarà a judici perquè Volker Eckert es va suïcidar en una presó d'Alemanya on va ser detingut.
Etiquetes:
Sostenibilitat