25 d'abril de 2024

La manca de relleu generacional no impedeix al Consell de Joves de Riuprimer convocar els seus premis literaris

L’ajuda d’Òmnium per tirar endavant els premis ha estat més important que en totes les anteriors edicions

El Ter 6 d'abril de 2009 a les 19:36
El Consell de Joves de Riuprimer es troba immers en ple relleu generacional
El Consell de Joves de Riuprimer, juntament amb la col•laboració d’Òmnium Cultural Osona, ha convocat una nova edició dels Premis Literaris Pacte de Sant Sebastià. Aquesta és la cinquena ocasió en què es convoquen aquests guardons literaris.

Els guardons van ser creats l’any 2005 pels joves de Riuprimer amb motiu del 300 aniversari de la signatura del Pacte dels Vigatans a l’ermita de Sant Sebastià. En la present edició, però, l’ajuda d’Òmnium per tirar endavant els premis ha estat més important que en totes les anteriors edicions.

Enguany, els Premis Literaris Pacte de Sant Sebastià també es convoquen amb el handicap que genera el fet que l’entitat organitzadora es trobi immersa en ple relleu generacional.

De fet, el Consell de Joves de Riuprimer es troba amb la incertesa de saber si podrà cobrir totes les baixes que es van produir a finals del passat 2008, quan diverses persones van abandonar les seves responsabilitats a l’associació per dedicar-se a altres assumptes.

Els Premis Literaris Pacte de Sant Sebastià són, juntament amb la revista ‘El Primer Jove’, les iniciatives de caràcter cultural que cada any organitza el Consell de Joves de Riuprimer.

El termini per presentar les obres candidates al Pacte de Sant Sebastià s’allarga fins el 4 de maig. Els treballs, que poden ser escrits en prosa o poesia, són oberts a les categories d’infantil, juvenil i sènior. A més, també hi ha el premi especial Llorenç Tomàs i que fa referència a obres temàtiques sobre la Guerra de Successió.
Etiquetes:
Cultura