27 d'abril de 2024

CiU entra a l'equip de govern de Sant Martí de Centelles a través d'un pacte amb els Independents

El pacte arriba arran de la minoria amb què governaven els Independents per la destitució del primer tinent d'alcalde

El Ter 7 d'abril de 2009 a les 14:25
Una imatge panoràmica de Sant Martí
Independents i CiU de Sant Martí de Centelles formaran a partir d’ara el govern municipal. Després de que l’alcalde Josep Antoni Grau, destituís de tots els càrrecs, Agustí Comella, primer tinent d'alcalde, ara els Independents i CiU han arribat a un acord per governar plegats.

La destitució va deixar els Independents en minoria. I aquests van buscar el pacte amb CiU. L’alcalde explica com, després de la destitució el pacte amb CiU és ‘l’opció més bona i més fàcil per al municipi’.

A partir d’ara, els tres regidors de CiU tindran carteres. Pere Sans serà el segon tinent d’alcalde, s’integrarà a la junta de govern i assumirà les competències de Governació que fins ara l’alcalde no tenia delegades. Sílvia Roca portarà Sanitat i Hisenda i Andreu Boix, Turisme.

Segons Sans, fins ara cap de l’oposició i portaveu de CiU, després del cessament l’alcalde ja els va estendre la mà i el pacte també el veu com la millor opció pel municipi ja que les alternatives només podien ser una moció de censura o un govern en minoria. Aquest canvi ja es va fer palès en el ple del passat dijous quan CiU va votar a favor del pressupost.
Etiquetes:
Política Municipal