23 d'abril de 2024

Alguns restaurants catalans comencen a apostar per la carn de cocodril

té un color semblant al color del pit de pollastre i, pel que fa al gust, és una fusió entre el peix i el pollastre

El Ter 9 d'abril de 2009 a les 19:40
Imatge d'un tall de carn de cocodril
Alguns restaurants catalans, com el restaurant Pica-soques de Seva, han començat a introduir plats elaborats amb carn de cocodril a les seves cartes. És tracta d’una carn que no és tant dura com la carn ni tan tova com el peix. Segons Josep Maria Callís, del restaurant Pica-soques, la carn de cocodril té un color semblant al color del pit de pollastre i, pel que fa al gust, és una fusió entre el peix o el marisc i el pollastre. D’aquesta manera dóna un sabor nou.

Callís admet que en període de crisi el sector de la restauració també ha de buscar 'nous productes' que generin expectació i incentius als clients. Actualment fa tres setmanes que han començat a oferir-la i les reaccions de les persones que ja han tastat aquesta carn exòtica, varien. Hi ha qui la prova i li agrada molt' però també hi ha qui la tasta i diu que havent-la provat 'ja en té prou'

Segons diuen des d'aquest restaurant de la comarca d'Osona la investigació mèdica ha provat que la carn de cocodril té un nivell de greix i colesterol menor que el de la carn de pollastre. A més també conté proteïnes i aminoàcids rics d'alta qualitat, àcids grassos no saturats i una gran varietat de vitamines beneficioses pel cos humà.
Etiquetes: